Om BYKW

img_2548Redan när vi lärde känna varandra 2013 började vi prata om att ha en podd tillsammans. Om litteratur, förstås, eftersom det var genom litteraturen på nättidskriften LitteraturMagazinet som vi lärde känna varandra.

Sen upptäckte vi att vi delade intresset för goda viner också. I början av 2016 grodde därför idén om en podd som kunde undersöka båda delarna, gärna samtidigt. För bland det bästa vi vet är ju just det – att ligga i en soffa med en bra bok och ett gott glas vin i handen.

Because you know wines tar sin start i Europa. Vi kommer smaka ett vin och läsa en bok från 5 europeiska länder. Vi börjar med Frankrike för att sedan fortsätta till Spanien. Meningen är också att vi ska bredda våra vyer, både vad gäller vinet och litteraturen, och gärna prova sådant vi vanligen inte läser/dricker.

Vi har två sorters avsnitt: ordinarie och bonus. I de ordinarie avsnitten är vi mer strukturerade och håller oss till landet vi besöker, medan vi i bonusavsnitten bubblar på om allt möjligt som är relaterat till vin eller litteratur. En gång i månaden släpps de ordinarie avsnitten, och där emellan kommer ett bonusavsnitt.

Följ vår resa och lyssna på våra poddavsnitt!

/Emma & Jonna

skarmavbild-2016-10-19-kl-07-31-26